Τρόπος Εγγραφής

Τρόπος Εγγραφής

Share This Post

Για να γίνει κανείς μέλος του συλλόγου “Λέσχη Ξυλοτορναδόρων” και να έχει πρόσβαση στην περιοχή μελών πρέπει να εγγραφεί ως μέλος.
Αυτό μπορεί να γίνει πατώντας στις τρεις παύλες επάνω δεξιά (μενού) και στη συνέχεια “Μέλη”
Επιλέγετε το υπομενού “Εγγραφή” και στη φόρμα που ανοίγει εισάγετε τα στοιχεία σας. Στο πλαίσιο “Ψευδώνυμο” μπορείτε να γράψετε όποιο ψευδώνυμο ή το όνομα σας μόνον με λατινικούς χαρακτήρες, το οποίο θα εμφανίζεται ως χαρακτηριστικό σας όνομα κατά την είσοδο σας.
Κατόπιν της εγγραφής σας θα πρέπει να καταβάλετε το σχετικό ποσό της εγγραφής, απαραίτητα καθόσον είναι το μοναδικό έσοδο του συλλόγου μας, τον οποίον πρέπει να συνδράμετε για να μπορεί να υπάρχει.
Για την καταβολή ζητήστε με μήνυμα (στην επικοινωνία ή στο messenger ή τηλεφωνικά, τα τηλέφωνα βρίσκονται στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας) να σας στείλουμε οδηγίες για την κατάθεση/καταβολή των χρημάτων.

Κατόπιν θα σας σταλεί μήνυμα (email) που θα σας ανακοινώνει ότι ο λογαριασμός σας ενεργοποιήθηκε.

Είστε έτοιμοι και έχετε πρόσβαση με το ψευδώνυμο και τον κωδικό που γράψατε κατά την εγγραφή σας.

Για είσοδο στην περιοχή μελών επιλέξτε “Είσοδος μελών” -> “Forum” και επιλέξτε το θέμα που θέλετε και αν θέλετε μπορείτε να συμμετάσχετε στην συζήτηση που έχει ανοιχθεί ή να ανοίξετε εσείς όποιο νέο θέμα επιθυμείτε.


Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας!

Scroll to Top